Kuře na zázvoru s játrovou nádivkou a rýží

Nádivka: 2 šálky udušené rýže, 100 g játrové zavářky, 1 cibule, 1 vejce, petrželka Očistěné, připravené kuře uvnitř i zevně osolíme a potřeme zázvorem. Naplníme připravenou nádivkou, břišní otvor zašijeme a kuře opékáme na polovině nakrájené a rozškvařené slaniny. Hned také podlijeme a dusíme...

Diskuze

11 komentářů

    j
    jankac

    Kuře na zázvoru s játrovou nádivkou a rýží by u nás nevyhral.

    l
    ladouch

    Zázvor je prima koření, bude to moc dobré.

    g
    glady

    Mňam, to určitě bude dobré. Vyzkoušíme, uvidíme.

    x
    xxkouckaxx

    Kuře na zázvoru s játrovou nádivkou a rýží – to vypadá naprosto skvěle !

    l
    lucik21

    s játrovou nádivkou bych neuspěla

    k
    karkulkaa

    na zázvore som ešte nevarila. a  je na čase to asi skúsit.

    a
    aknela11

    na zázvoru – velmi zajímavý receptík – určitě vyzkouším

    k
    krockovapavla

    No řekla bych že tohle už je příliš moc.

    x
    xxmilixx

    se zázvorem nemám vůbec žádné zkušenosti , ani nevím jak chutná , ale chtěla bych jej vyzkoušet !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist