Kuře na zázvoru s játrovou nádivkou a rýží
Nádivka: 2 šálky udušené rýže, 100 g játrové zavářky, 1 cibule, 1 vejce, petrželka Očistěné, připravené kuře uvnitř i zevně osolíme a potřeme zázvorem. Naplníme připravenou nádivkou, břišní otvor zašijeme a kuře opékáme na polovině nakrájené a rozškvařené slaniny. Hned také podlijeme a dusíme...
Kuře na zázvoru s játrovou nádivkou a rýží by u nás nevyhral.
Zázvor je prima koření, bude to moc dobré.
Mňam, to určitě bude dobré. Vyzkoušíme, uvidíme.
Kuře na zázvoru s játrovou nádivkou a rýží – to vypadá naprosto skvěle !
s játrovou nádivkou bych neuspěla
na zázvore som ešte nevarila. a je na čase to asi skúsit.
na zázvoru – velmi zajímavý receptík – určitě vyzkouším
No řekla bych že tohle už je příliš moc.
se zázvorem nemám vůbec žádné zkušenosti , ani nevím jak chutná , ale chtěla bych jej vyzkoušet !