Králík se slaninou a nádivkou

Nádivka: 3 vejce, 3 žemle v mléce, 5 dkg másla, zelená petržel, sůl, muškátový květ, pepř Maso z králíka nakrájíme na díly a prošpikujeme slaninou, osolíme a orestujeme na tuku, poté přidáme nahrubo krájenou slaninu, česnek a cibuli. Opečeme tak, aby králík získal zlatohnědou...

Diskuze

7 komentářů

    j
    jenetka

    Super recept, až na to víno.

    x
    xxkouckaxx

    Králík s jemnou nádivkou z vajec a žemlí – králík mi přijde dost suchý

    k
    krockovapavla

    Králíka nejím takže mi moc nechutná.

    x
    xxkouckaxx

    u nás se králík moc nedělá , ale tohle vypadá zajímavě

    a
    aknela11

    budeme mít příští víkend. Vyzkouším

    k
    karkulkaa

    králika mám rada a a tento može byt tiež dobrý

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist