kralik-na-citronu-352x198.jpg

Králík na citrónu po Zakyntosku

Králičí stehna omyjeme, vložíme do hluboké mísy a přelijeme šťávou ze 2 citrónů zředěnou vodou, aby byla stehna ponořena. Druhý den stehna vyjmeme, osušíme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji opečeme z obou stran. Pokapeme citrónovou šťávou ze zbývajícího citrónu a podlijeme horkou...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist