Koprová omáčka se smetanou z Moravy

Mouku v hrnci nasucho opražíme, přimícháme do ní rozpuštěné máslo, zalijeme vývarem nebo vodou, ale část tekutiny necháme stranou, osolíme a 20 minut povaříme. Ve zbylém vývaru v jiném hrnci povaříme nasekaný kopr, přidáme ho do omáčky, hotovou omáčku zalijeme za stálého...

Diskuze

9 komentářů

    g
    glady

    Recept vypadá lákavě. Určitě jej vyzkouším.

    a
    aknela11

    jsme měli k obědu tuto koprovku – recept se mi moooc líbí

    k
    krockovapavla

    Stará česká a hlavně ale že výborná klasika.

    b
    brontik

    manžel ji vaří hodně kopr dostávám od známých

    x
    xxkouckaxx

    já ji dělávám jen z mléka a mouky , stejně jako křenovku

    Viky17

    Koprová omáčka patří mezi mé oblíbené pokrmy dětství s vajíčkem natvrdo a novými bramborami je to prostě lahůdka, jen sehnat kopr.

    a
    aknela11

    dělám často ..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist