Knedlíky z tresky s pažitkou
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Starou bagetu nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Přidáme 3 vejce, mouku, strouhanku, nasekanou tresku, sůl, pepř, pažitku dle chuti. Z vytvořené směsi navlhčenýma rukama vypracujeme malé knedlíčky, které vhodíme do vroucí osolené...
Jednoduché, pro všechny milovníky ryb – k těm já rozhodně patřím !
z tresky ala losos – recept je lákavý, ale pro mě dost drahý…
Taková jídla nevyhledávám, tedy ani zkoušet to nebudu.
Rybí knedlíky to jsou věci, ale k čemu se jedí, no zkoušet je asi nebudu.
knedlíčky vypadají zajímavě ! jsou příloha ? na samostatné jídlo mi to přijde suché !
Dívám se na recept, ale nevím k čemu se ty knedlíky jedí nebo se maj konzumovat jen samotné? Každopádně zajímavé, ale asi nic pro mne.
Tento recept je opravdu výborný a vynikající.
Je to zajimavý recept. Ale nevím, asi jej zkoušet nebudu.