Knedlíky z tresky s pažitkou

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Starou bagetu nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Přidáme 3 vejce, mouku, strouhanku, nasekanou tresku, sůl, pepř, pažitku dle chuti. Z vytvořené směsi navlhčenýma rukama vypracujeme malé knedlíčky, které vhodíme do vroucí osolené...

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Jednoduché, pro všechny milovníky ryb – k těm já rozhodně patřím !

    a
    aknela11

    z tresky ala losos – recept je lákavý, ale pro mě dost drahý…

    k
    KatkaxP

    Taková jídla nevyhledávám, tedy ani zkoušet to nebudu.

    l
    ladouch

    Rybí knedlíky to jsou věci, ale k čemu se jedí, no zkoušet je asi nebudu.

    x
    xxkouckaxx

    knedlíčky vypadají zajímavě ! jsou příloha ? na samostatné jídlo mi to přijde suché !

    Viky17

    Dívám se na recept, ale nevím k čemu se ty knedlíky jedí nebo se maj konzumovat jen samotné? Každopádně zajímavé, ale asi nic pro mne.

    k
    krockovapavla

    Tento recept je opravdu výborný a vynikající.

    b
    Bobina1

    Je to zajimavý recept. Ale nevím, asi jej zkoušet nebudu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist