Knedlíky z tresky s pažitkou

Suroviny

bageta
1 ks
treska a la losos
200 g
hrubá mouka
5 PL
strouhanka
2 PL
vejce
3 ks
mléko na namočení
sůl
pepř
pažitka

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Starou bagetu nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Přidáme 3 vejce, mouku, strouhanku, nasekanou tresku, sůl, pepř, pažitku dle chuti.

Z vytvořené směsi navlhčenýma rukama vypracujeme malé knedlíčky, které vhodíme do vroucí osolené vody. Vaříme, dokud nevyplavou na povrch, poté ještě 5 minut.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.1.2012 5:44| autor: MARSYZ

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist