spanelsky-ptacek.jpg

Klasický španělský ptáček s knedlíkem

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Okurky, vejce, párky, špek a cibuli pokrájíme na stejné čtvrtinové dílky a klademe na jednotlivé plátky masa. Dobře zavineme, popřípadě spíchneme párátkem. Do pekáčku vložíme cibuli, zalijeme olejem, navrch naskládáme natěsno ptáčky...

Diskuze

8 komentářů

    a
    aknela11

    z hovězího masa mi moc chutná, ale dcery baští jen vepřový…

    j
    jankac

    Španělský ptáček zbožňuje môj manžel. Prílohu máme zemiakovú kašu.

    l
    ladouch

    Také u nás patří k oblíbeným jídllům.

    l
    lucik21

    Španělské ptáčky občas dělávám

    g
    glady

    ještě dodatek….já osobně je mám raději s rýží….

    v
    viki11

    Španělské ptáčky máme moc rádi. Připravuji je jak z hovězího i vepřového masa.

    g
    glady

    to je výborné jídlo, máme u nás moc rádi……

    b
    Bobina1

    Španělský ptáček s knedlíkem dělávám. Máme jej rádi.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist