Klasický španělský ptáček s knedlíkem
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Okurky, vejce, párky, špek a cibuli pokrájíme na stejné čtvrtinové dílky a klademe na jednotlivé plátky masa. Dobře zavineme, popřípadě spíchneme párátkem. Do pekáčku vložíme cibuli, zalijeme olejem, navrch naskládáme natěsno ptáčky...
z hovězího masa mi moc chutná, ale dcery baští jen vepřový…
Španělský ptáček zbožňuje môj manžel. Prílohu máme zemiakovú kašu.
Také u nás patří k oblíbeným jídllům.
Španělské ptáčky občas dělávám
ještě dodatek….já osobně je mám raději s rýží….
Španělské ptáčky máme moc rádi. Připravuji je jak z hovězího i vepřového masa.
to je výborné jídlo, máme u nás moc rádi……
Španělský ptáček s knedlíkem dělávám. Máme jej rádi.