Kapustové ragú s houbami

Kapustu opečeme na sádle společně s houbami a špekem, zalijeme smetanou a lehce povaříme, až se nám část smetany vyvaří. Podle potřeby ragú dochutíme solí.

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Kapusta, houby, špek a smetana – samá dobrota , to bude skvělé !

    k
    Karunka

    Může to být dobré, ale manžela bych tím nepotěšila

    x
    xxkouckaxx

    tohle se mi moc líbí – zkusím

    p
    puntik

    by být opravdu dobré, já můžu i bezmasá jídla

    l
    liddduska

    Také děláváme úplně stejně a je to dobrota

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist