Kapří kousky ve vinném těstíčku

Kapří filet i s kůží nakrájíme na kousky (5x4cm). Dobře osušíme, osolíme, opepříme. Necháme cca hodinu odležet v chladu. Vypracujeme si těstíčko vyšleháním mouky, vejce, bílého vína, vychladlého rozpuštěného másla, soli a pepře. Jednotlivé kapří kousky nejprve obalíme v hladké mouce, aby se těstíčko...

Diskuze

4 komentáře

    c
    chiappa

    zajímavý recept, určitě vyzkouším!

    x
    xxkouckaxx

    já kapra moc nemusím , ale náš táta by si jistě pochutnal !

    z
    Zuzana2403

    Pořád slyšíme, jak málo jíme ryby. Tento recept vypadá velmi dobře. Vyzkoušíme, určitě bude chutnat i jiná ryba.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist