kapr-po-mlynarku-352x198.jpg

Kapr po mlynářsku s česnekem

Kapra nakrájíme na porce pokud možno na podkovy, protože s masem se pak lépe manipuluje i se snadněji vybírají kosti. Jednotlivé porce osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a potřeme rozdrceným česnekem. Necháme alespoň ½ hodiny odležet. Pak maso zlehka otřeme, aby nebylo mokré...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist