kanci-pecene.jpg

Výborná kančí pečeně na česneku

Z pečeně i krkovice odsekneme obratlové kosti, maso opláchneme, potřeme česnekem rozetřeným se solí. Do pekáče naklademe na plátky pokrájenou cibuli. Maso pak vložíme na cibuli do pekáče, přidáme sádlo a mírně podlijeme vodou. Maso pečeme za občasného obracení a přelévání vznikající šťávou a podlévání vodou...

Diskuze

3 komentáře

    s
    stendy

    Výborná kančí pečeně na česneku opravdu vynikající.

    j
    jankac

    Pochúťka môjho manžela.

    b
    bobina1

    Mého taky.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist