kaldoun-s-jatrovymi-knedlicky-352x198.jpg

Kaldoun s játrovými knedlíčky

Knedlíčky: 100 g kuřecích jater, 25 g másla, majoránka nebo petrželka, 1 vejce, sůl, mletý pepř, špetka mletého muškátového květu, strouhanka Do hrnce dejte opláchnutá kuřecí křídla, krk, kostru, žaludek i srdíčko, očištěnou kořenovou zeleninu, oloupanou a překrojenou cibuli a celý pepř....

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist