Jemné pivní těstíčko na obalování masa

Suroviny

bílky ušlehané
2 ks
hladké mouky
1 hrnek
cukru
1 PL
sůl a pepř

Postup přípravy:

Všechno smícháme lehkým šleháním a necháme chvíli odpočinout v lednici. Potom namáčíme kousky masa do těstíčka a smažíme v horkém oleji. Vynikající na obalování kuřecích řízků a ryb.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.8.2012 4:36| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist