Jemné pivní těstíčko na obalování masa
Všechno smícháme lehkým šleháním a necháme chvíli odpočinout v lednici. Potom namáčíme kousky masa do těstíčka a smažíme v horkém oleji. Vynikající na obalování kuřecích řízků a ryb. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie
to si musím pamatovat, super
Pivní těstíčko som ešte nerobila, ale manžel by sa isto potešil.
Těstíčko není špatné, výjimečně dělám – ale jiné. U nás vede klasický trojobal nebo něco jiného, těstíčka moc ne. Ale někdo má radši tohle, tak proč ne? Každopádně je to dobrá změna.
Těstíčko bude jistě chutnat a všechny potěší.
Zajímavý nápad, to bude mít manžel radost.
výborné těstíčko na obalování…dobrý nápad
Těsíčko je nadýchané a skvěle chutná. Zkuste.
pivní těstíčko bude jistě dobré, určitě ho co nejdříve vyzkouším
Tak toto těstíčko na obalování neznám. Měla bych jej vyzkoušet.