pivni-testicko.jpg

Jemné pivní těstíčko na obalování masa

Všechno smícháme lehkým šleháním a necháme chvíli odpočinout v lednici. Potom namáčíme kousky masa do těstíčka a smažíme v horkém oleji. Vynikající na obalování kuřecích řízků a ryb. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

Diskuze

11 komentářů

    m
    martinnatr

    to si musím pamatovat, super

    j
    jankac

    Pivní těstíčko som ešte nerobila, ale manžel by sa isto potešil.

    l
    lidka2

    Těstíčko není špatné, výjimečně dělám – ale jiné. U nás vede klasický trojobal nebo něco jiného, těstíčka moc ne. Ale někdo má radši tohle, tak proč ne? Každopádně je to dobrá změna.

    v
    viki11

    Těstíčko bude jistě chutnat a všechny potěší.

    m
    Maminka11

    Zajímavý nápad, to bude mít manžel radost.

    g
    glady

    výborné těstíčko na obalování…dobrý nápad

    v
    viki11

    Těsíčko je nadýchané a skvěle chutná. Zkuste.

    l
    lucik21

    pivní těstíčko bude jistě dobré, určitě ho co nejdříve vyzkouším

    b
    Bobina1

    Tak toto těstíčko na obalování neznám. Měla bych jej vyzkoušet.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist