jemna-domaci-pastika.jpg

Jemná domácí paštika s koňakem

Vepřový bok dvakrát pomeleme. Játra promícháme v kuchyňském robotu se šlehačkou a vejci, přidáme i pomletý vepřový bok. Směs okořeníme, osolíme a přisypte sušené mléko. Nakonec do hmoty přilijeme oba alkoholy a přidáme na kostičky nakrájené syrové sádlo. Na dno zavařovací sklenice dáme lžíci...

Diskuze

4 komentáře

    s
    Stendy

    Kupované paštiky nemusím, ale domácí mám rád.

    j
    jankac

    Jemná domácí paštika je istotne lepšia a zdravšia ako kupovaná.

    b
    Bobina1

    Domácí paštiky nedělám. Paštiky zrovna nemusím.

    l
    lucik21

    Jemná domácí paštika vypadá moc dobře

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist