gula.jpg

Jelení guláš na víně s česnekem a marmeládou

Na pánvi na rozehřátém oleji krátce osmaheme cibuli. Přidáme maso a několik minut restujeme. Zrůžovělé maso posypeme paprikou, přidáme marmeládu, utřený česnek, sůl, pepř a kmín a lehce podlijeme vodou. Potom vše dusíme pod pokličkou, dokud se voda nevydusí. Následně přidáme mouku...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Jelení guláš – tak na tuhle dobrotu bych si zašla do restaurace , kde ji dobře umí udělat , sama bych si netroufla !

    l
    lidka2

    miluje manžel, ale doma nevařím – kde bych vzala jelena?

    l
    ladouch

    My zase v rodině máme myslivce, ale také máme dnu, takže zvěřina ani omylem.

    k
    krockovapavla

    Mám strašně ráda zvěřinová jídla a jelení guláš je můj oblíbený.

    l
    lucik21

    zvěřinu miluju, jelení guláš dělám pravidelně jednou za rok

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist