jehla-se-skopovym-masem.jpg

Jehla se skopovým masem, broskvemi a slaninou

Maso nakrájíme na kostky, naklepeme, okořeníme a střídavě napichujeme na jehlu se slaninou a kousky broskví. Ze všech stran opečeme na oleji, jako příloha je dobrá rýže.

Diskuze

3 komentáře

    l
    lucik21

    Skopové jsem ještě neměla, takže bych určitě ochutnala

    l
    ladouch

    Skopové nemám ráda, nedala bych si.

    b
    Bobina1

    Jehla se skopovým masem, broskvemi a slaninou bych si dala, ale broskev zvlášť.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist