Jehla se skopovým masem, broskvemi a slaninou

Suroviny

skopové maso z kýty
500 g
broskve
2 ks
anglická slanina
100 g
kari, sůl
1 špetka
olej
100 ml

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kostky, naklepeme, okořeníme a střídavě napichujeme na jehlu se slaninou a kousky broskví. Ze všech stran opečeme na oleji, jako příloha je dobrá rýže.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.5.2015 9:23| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist