Jednoduchá rajská omáčka se sekanou

Nejdříve si na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibulku do růžova, přidáme 2ks bobkového listu, 4 ks nového koření a rajský protlak. Zalijeme trochou vody a necháme chvíli povařit. Pak přihodíme kostku bujónu (dle chuti – já dávám co mám –...

Diskuze

7 komentářů

    Milda

    No nevim, dva hrnky bobkového listu… není to málo ? 🙂

    Káťa

    moje první rajská a moc chutnala :))) … děkuju

    z
    Zuzana2403

    Dělám ji skoro stejně, akorát dělám cibulovou jíšku a přidám 3 hřebíčky a špetku skořice nebo strouhaný perník.

    e
    evik56

    Recepty na rajskou jsou v podstatě stejné,ale ráda vyzkouším obměnu.Klidně si k ní dám i pečené kuře.Rajčata miluju v jakékoli podobě.Prý jedno rajče denně je dobré na srdce.

    l
    lenkakutsu

    Az na tu cibuli delam rajskou omacku stejne.Ne se sekanou ale s opecenymi kulickami z mleteho masa.

    x
    xxkouckaxx

    já sice dělávám rajdu z rajčat a ne z protlaku , ale tohle by stálo za vyzkoušení !

    v
    Verka

    Rajská omáčka je vcelku jednoduchá záležitost a moc dobrá chuťovka..my děláme stejně akorát cibuli myslím nedáváme..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist