jatra-na-oreganu-352x198.jpg

Játra na oreganu s bramborami a zelným salátem

Játra očistíme a nakrájíme na plátky. Okraje nařízneme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Zeleninu omyjeme, očistíme, zelí pokrájíme, jablko nakrájíme na kousky a mrkev nastrouháme. Vše zamícháme, ochutíme a necháme v chladu odležet. Na rozehřátém oleji opečeme z obou stran porce jater. Podáváme s vařenými bramborami...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist