Játra na oreganu s bramborami a zelným salátem

jatra-na-oreganu-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

játra
500 g
olej
dle potřeby
česnek
3 stroužky
brambora
400 g
kysané zelí
300 g
jablko
1 ks
mrkev
120 g
oregano
1 špetka
mletý pepř
dle chuti
cukr
dle chuti

Postup přípravy:

Játra očistíme a nakrájíme na plátky. Okraje nařízneme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Zeleninu omyjeme, očistíme, zelí pokrájíme, jablko nakrájíme na kousky a mrkev nastrouháme. Vše zamícháme, ochutíme a necháme v chladu odležet. Na rozehřátém oleji opečeme z obou stran porce jater. Podáváme s vařenými bramborami a salátem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.11.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist