jablkove-rezy-352x198.jpg

Jablkové řezy se sněhovou čepicí

Těsto: 210 g hladké mouky, 140 g másla, 70 g moučkového cukru, 2 žloutky Náplň: 600 g jablek, cukr podle chuti Sníh: 2 bílky, 140 g pískového cukru Z mouky, másla, cukru a žloutků udělejte těsto, zabalte ho a nechte chvíli...

Diskuze

3 komentáře

    b
    bobina1

    Jablkové řezy se sněhovou čepicí budou jistě moc dobré.

    j
    jindriska8

    Skvělá dobrota

    b
    bobina1

    Jablkové řezy se sněhovou čepicí vypadají dobře. Určitě vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist