indicka-omacka.jpg

Indická banánová omáčka

Tatarskou omáčku smícháme se zakysanou smetanou a přidáme rozehřáté máslo, ve kterém jsme rozpustili kari koření. Dále přidáme banán na jemno rozmixovaný a podle chuti sůl a pepř. Podáváme v mističce jako studenou omáčku k rybímu filé nebo i rybím prstům.

Diskuze

7 komentářů

    m
    martinnatr

    neznám indickou kuchyni, mohla bych vyzkoušet

    g
    glady

    Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším

    l
    ladouch

    Je to asi podobné čatní a to mám moc ráda, určitě zkusím.

    p
    pajda

    dipy děláme hlavně ke grilování, ale inspirace se vždy hodí

    v
    viki11

    Omáčka s kari a s banánem může být příjemná změna.

    b
    Bobina1

    Tyhle exotická jídla nemám v oblibě.

    l
    lucik21

    omáčku jsem ještě nikdy neměla, zkusím a uvidím,jak nám bude chutnat

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist