Indická banánová omáčka

Suroviny

tatarská omáčka

5 PL

zakysaná smetana

4 PL

rozehřáté máslo

1 - 2 PL

kari koření

1/2 PL

banán

1 ks

špetka soli, pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Tatarskou omáčku smícháme se zakysanou smetanou a přidáme rozehřáté máslo, ve kterém jsme rozpustili kari koření. Dále přidáme banán na jemno rozmixovaný a podle chuti sůl a pepř. Podáváme v mističce jako studenou omáčku k rybímu filé nebo i rybím prstům.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.3.2013 2:02| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist