Hovězí plátky s cibulí a párkem

Cibuli nakrájíme nadrobno a na části tuku dozlatova osmahneme. Plátky masa lehce naklepeme a po obvodu mělce nakrojíme, aby se při opékání nekroutily. Maso osolíme, opepříme, obalíme v mouce a vložíme na připravený cibulový základ. Přidáme rajský protlak, zalijeme pivem a zvolna dusíme do měkka. Měkké...

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    V pokrmu určeném hlavně pro pány (ale nejen pro ně) nechybí chmelový mok – to by si táta pochutnal !

    b
    Brubak

    tento název jsem nikdy neslyšela, vypadá to dobře

    k
    krockovapavla

    No tohle jídlo na mě moc velký dojem neudělalo.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist