Hovězí maso na pivu s kečupem

Oloupanou a nakrájenou cibuli osmažíme. Maso nakrojíme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Po obou stranách opečeme na tuku. Vložíme do tlakového hrnce a přidáme cibuli. Podlijeme pivem a kečupem a hrnec uzavřeme. Po otevření hrnce omáčku podle potřeby zředíme pivem.

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    strouhankové knedlíčky vůbec neznám – uvítala bych receptík

    k
    krockovapavla

    Toto maso je výborné a doporučuji ho všem.

    x
    xxkouckaxx

    nemusí to být vůbec špatné – to pivo by tomu mohlo dodat zajímavou chuť !

    a
    aknela11

    maso na pivu – velmi lákavé jen nemám zkušenosti s tím pivem

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist