hovezi-esterhazy-352x198.jpg

Hovězí Esterhazy se zeleninou

Tukový okraj masa několikrát nařízneme nožem, aby se maso nekroutilo, osolíme a opepříme. Nakrájenou cibuli osmahneme na části másla, přidáme nakrájenou zeleninu, 4 minuty podusíme, vyjmeme a dáme stranou. Do pánve dáme zbytek másla, maso zaprášíme moukou, paprikou a smažíme asi 3 minuty...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist