Houby po švýčarsku

Připravíme řídké palačinkové těsto a přidáme dušené houby. Do takto upraveného těsta namáčíme na plátky nakrájenou veku a smažíme na rozpáleném oleji na jedné straně do zlatova, na druhé straně jen krátce. Rychlá a chutná svačinka či večeře.

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Veka namáčená v těstíčku s přídavkem hub – zajímavý receptík

    x
    xxkouckaxx

    páni ! úplně cítím jak ty houby krásně voní , bude to dobrota !

    k
    krockovapavla

    Houby po švýcarsku jsou opravdu moc dobré.

    l
    ladouch

    Zajímavý recept, díky za něj, to nám bude chutnat.

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle se mi dost líbí – mohla by to být bašta !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist