Hlíva na česneku

Oprané a osušené kloboučky naspodu potřeme česnekem utřeným se solí, mírně popepříme, případně posolíme, obalíme v mouce. Na rozpáleném tuku pomalu smažíme do měkka.

Diskuze

7 komentářů

    m
    magic11

    z hlívy dělám spoustu věcí, ale takhle mi to přijde hodně mastné

    x
    xxkouckaxx

    Hlíva na česneku – hlív aje nejen dobrá , ale i zdravá

    a
    aknela11

    jsem jěště nejedla. Báječná příležitost. Díky za recept

    a
    aknela11

    jsem jěště nejedla. Báječná příležitost. Díky za recept

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist