Hermelín s chilli a medem
Vezmeme alobal a dáme na něj velkou lžíci medu, Hermelín na smažení (má pevnější „slupku“) potřeme chilli a položíme na med. Svrchu opět na Hermelín velkou lžíci medu. Zabalíme téměř hermeticky minimálně do třech vrstev alobalu a dáme na gril. Absolutně důležité...
vypadá to velice lákavě , ale při našem štěstí nám určitě praskne
nemusí to být špatné,chilli a med jsou skvělé ingredience.
přiznám se , že si tu chuť neumím představit , ale je fakt , že nejsem zvyklá moc experimentovat !
s chili a medem – zajímavá kombinace – nooo moc mě neláká
Hermelín s chilli a medem vypadá velmi zajímavě,dobrá kombinace.
V létě vyzkoušíme. Hermelín pravidelně grilujeme, ale zajím jen s bylinkami nebo s tím kořením, co bývá přiloženo – ale to je poměrně ostré.
vypadá to lahodně