Hermelín s chilli a medem

Vezmeme alobal a dáme na něj velkou lžíci medu, Hermelín na smažení (má pevnější „slupku“) potřeme chilli a položíme na med. Svrchu opět na Hermelín velkou lžíci medu. Zabalíme téměř hermeticky minimálně do třech vrstev alobalu a dáme na gril.  Absolutně důležité...

Diskuze

12 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to velice lákavě , ale při našem štěstí nám určitě praskne

    s
    sonak

    nemusí to být špatné,chilli a med jsou skvělé ingredience.

    x
    xxkotaskovaxx

    přiznám se , že si tu chuť neumím představit , ale je fakt , že nejsem zvyklá moc experimentovat !

    a
    aknela11

    s chili a medem – zajímavá kombinace – nooo moc mě neláká

    1
    11789

    Hermelín s chilli a medem vypadá velmi zajímavě,dobrá kombinace.

    a
    agad

    V létě vyzkoušíme. Hermelín pravidelně grilujeme, ale zajím jen s bylinkami nebo s tím kořením, co bývá přiloženo – ale to je poměrně ostré.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to lahodně

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist