Hamburské brambory s vejci
Brambory uvaříme ve slupce. Ještě teplé je oloupeme a nastrouháme na jemno. Vmícháme do nich rozpuštěné máslo, osolíme, opepříme a přidáme žloutky a z bílků ušlehaný sníh. Zlehka vmícháme do kaše. Lžící namočenou v tuku nabíráme větší kousky kaše jako noky, které v horkém oleji...
vypadá to moc dobře, určitě to vyzkouším
Recept vypadá zajímavě. Určitě ho musím vyzkoušet, co nejdříve.
Pokrmy z brambor jsou u nás velice oblíbené. Tyto smažené brambory považujeme za lahůdku.
Hamburské brambory vypadajú výborne, len či nenasiaknú veľmi olejom.
Vypadají moc dobře, dík za recept, neznám ho.
TAk tenhle recept se mi obzvlášť zamlouvá, vypadá to příjemnou změnu bramborové přílohy, rozhodně vyzkouším 🙂
Tuto variantu brambor ještě neznám, vyzkouším
tak tento recept jsem skutečně neznala, ale líbí se mi, trošku pracnější příloha ale určitě fajn
Vypadá to jako velká dobrůtka, určitě vyzkouším.