haburske-brambory.jpg

Hamburské brambory s vejci

Brambory uvaříme ve slupce. Ještě teplé je oloupeme a nastrouháme na jemno. Vmícháme do nich rozpuštěné máslo, osolíme, opepříme a přidáme žloutky a z bílků ušlehaný sníh. Zlehka vmícháme do kaše. Lžící namočenou v tuku nabíráme větší kousky kaše jako noky, které v horkém oleji...

Diskuze

10 komentářů

    m
    martinnatr

    vypadá to moc dobře, určitě to vyzkouším

    k
    Kefyna

    Recept vypadá zajímavě. Určitě ho musím vyzkoušet, co nejdříve.

    v
    viki11

    Pokrmy z brambor jsou u nás velice oblíbené. Tyto smažené brambory považujeme za lahůdku.

    j
    jankac

    Hamburské brambory vypadajú výborne, len či nenasiaknú veľmi olejom.

    l
    ladouch

    Vypadají moc dobře, dík za recept, neznám ho.

    d
    Daimon

    TAk tenhle recept se mi obzvlášť zamlouvá, vypadá to příjemnou změnu bramborové přílohy, rozhodně vyzkouším 🙂

    l
    lucik21

    Tuto variantu brambor ještě neznám, vyzkouším

    g
    glady

    tak tento recept jsem skutečně neznala, ale líbí se mi, trošku pracnější příloha ale určitě fajn

    e
    Elisa19

    Vypadá to jako velká dobrůtka, určitě vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist