grilovana-zelenina-352x198.jpg

Grilovaná zelenina s česnekem a petrželkou

Lilek nakrájejte na asi 1 cm silné plátky, posypte je solí a nechte 30 minut vypotit, pak plátky opláchněte a osušte. Papriky rozpulte a zbavte jaderníku, rozpulte i rajčata, cibuli a cuketu nakrájejte na silná kolečka. V misce smíchejte olej s citrónovou šťávou, solí, pepřem, petrželkou,...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist