veprova-panenka-v-tramezzinu_zdroj-foto-la-lorraine.jpg

Grilovaná vepřová panenka v tramezzinu s mangem

Foto zdroj: La Lorraine Kus vepřové panenky očistíme a obalíme v drcené hrubé soli a pepři, lehce oklepeme a vložíme na rozpálený gril a opékáme ze všech stran. Poté panenku dopečeme na okraji grilu, kde je maximálně cca 90 °C. Jakmile grilovací jehla teploměru dosáhne...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Vepřová panenka v tramezzinu vypadá pekne. Len neviem čo je tramezzina.

    l
    lidka2

    Recept i fotka vypadají krásně, ale vím, že tohle dělat nebudu… Máme radši klasičtější jídla.

    v
    viki11

    Vepřová panenka v tramezzinu – tento recept neznám. Určitě při vhodné příležitosti vyzkouším.

    l
    ladouch

    To bych si dala, vypadá to moc dobře.

    l
    lucik21

    Vepřová panenka v tramezzinu vypadá moc dobře

    b
    Bobina1

    Omotáme dvěma kousky tramezzina a lehce přimáčkneme. Bohužel nevím, co je tramezzino. Musím si to vyguglit.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist