veprova-panenka-v-tramezzinu_zdroj-foto-la-lorraine-352x198.jpg

Grilovaná vepřová panenka v tramezzinu s mangem

Foto zdroj: La Lorraine Kus vepřové panenky očistíme a obalíme v drcené hrubé soli a pepři, lehce oklepeme a vložíme na rozpálený gril a opékáme ze všech stran. Poté panenku dopečeme na okraji grilu, kde je maximálně cca 90 °C. Jakmile grilovací jehla teploměru dosáhne...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Vepřová panenka v tramezzinu vypadá pekne. Len neviem čo je tramezzina.

    l
    lidka2

    Recept i fotka vypadají krásně, ale vím, že tohle dělat nebudu… Máme radši klasičtější jídla.

    v
    viki11

    Vepřová panenka v tramezzinu – tento recept neznám. Určitě při vhodné příležitosti vyzkouším.

    l
    ladouch

    To bych si dala, vypadá to moc dobře.

    l
    lucik21

    Vepřová panenka v tramezzinu vypadá moc dobře

    b
    Bobina1

    Omotáme dvěma kousky tramezzina a lehce přimáčkneme. Bohužel nevím, co je tramezzino. Musím si to vyguglit.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist