Grilovaná vepřová panenka v tramezzinu s mangem
Foto zdroj: La Lorraine Kus vepřové panenky očistíme a obalíme v drcené hrubé soli a pepři, lehce oklepeme a vložíme na rozpálený gril a opékáme ze všech stran. Poté panenku dopečeme na okraji grilu, kde je maximálně cca 90 °C. Jakmile grilovací jehla teploměru dosáhne...
Vepřová panenka v tramezzinu vypadá pekne. Len neviem čo je tramezzina.
Recept i fotka vypadají krásně, ale vím, že tohle dělat nebudu… Máme radši klasičtější jídla.
Vepřová panenka v tramezzinu – tento recept neznám. Určitě při vhodné příležitosti vyzkouším.
To bych si dala, vypadá to moc dobře.
Vepřová panenka v tramezzinu vypadá moc dobře
Omotáme dvěma kousky tramezzina a lehce přimáčkneme. Bohužel nevím, co je tramezzino. Musím si to vyguglit.