Grenadýr

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Brambory uvaříme ve slupce den předem. Oloupeme a na jemném struhadle nastrouháme. Uvaříme těstoviny, které přidáme do zpěněné zlatavé cibulky a zamícháme. Všechny vrstvy dáme do pekáče. Osolíme, opepříme a dáme na 10 minut zapéct...

Diskuze

12 komentářů

    d
    Daniela76

    Grenadýr je jednoduchá, ale moc velká dobrota.

    b
    Beruska2412

    Výborný nápad, jak vylepšit obyčejné těstoviny. 🙂

    Viky17

    Tohle mi připadá jako skvělý a jednoduchý recept na dobré jídlo, určitě jej někdy zkusím, nejsem masová a lehčí pokrmy mi vyhovují, zvláště v letních dnech.

    x
    xxkouckaxx

    Levné a dobré těstoviny – takové levné jídlo se vždycky hodí !

    k
    karkulkaa

    super takto zapečené so ešte nejedla.

    k
    krockovapavla

    No tak tenhle recept je skutečně moc dobrý a vynikající mňam.

    l
    lucik21

    zajímavé, z jednoduchých ingrediencí

    a
    aknela11

    hmmm zajímavé – škoda že není fotka – dost těžko si představuji…

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist