Grenadýr
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Brambory uvaříme ve slupce den předem. Oloupeme a na jemném struhadle nastrouháme. Uvaříme těstoviny, které přidáme do zpěněné zlatavé cibulky a zamícháme. Všechny vrstvy dáme do pekáče. Osolíme, opepříme a dáme na 10 minut zapéct...
Grenadýr je jednoduchá, ale moc velká dobrota.
Výborný nápad, jak vylepšit obyčejné těstoviny. 🙂
Tohle mi připadá jako skvělý a jednoduchý recept na dobré jídlo, určitě jej někdy zkusím, nejsem masová a lehčí pokrmy mi vyhovují, zvláště v letních dnech.
Levné a dobré těstoviny – takové levné jídlo se vždycky hodí !
super takto zapečené so ešte nejedla.
No tak tenhle recept je skutečně moc dobrý a vynikající mňam.
zajímavé, z jednoduchých ingrediencí
hmmm zajímavé – škoda že není fotka – dost těžko si představuji…