gratinovany-zeleninovy-nakyp-s-masem-352x198.jpg

Gratinovaný zeleninový nákyp s masem a zeleninou

Mouku opražte a rozmíchejte dobře v mléce. Ochuťte solí a uvařte na hladký bešamel. Zeleninu nakrájejte na kostičky, podlijte vodou, osolte a poduste doměkka. Do chladného bešamelu přimíchejte zeleninu, na kostičky nakrájené maso, rozkvedlané vejce a dochuťte solí a pepřem. Do vymazané formy vlijte směs,...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist