Francouzské tiramisu s lučinou a kakaem

1. V jedné misce si utřeme lučinu s vanilkovým cukrem a moučkovým cukrem podle chuti, a přidáme oba žloutky. 2. V jiné misce si ušleháme bílky dotuha. Tuhé bílky opatrně vmícháme do lučiny se žloutky. 3. Vychladlou kávu si vylijeme do prostorné misky a přilijeme...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Senzační tečka za každým jídlem – tentorkát ve své francouzské verzi – to stojí za vyzkoušení , z Lučiny jsem to ještě nedělala !

    i
    IVANZA

    děkuji za tento recept je opravdu výborný

    k
    krockovapavla

    Další výborný recept na skutečně vynikající tiramisu.

    x
    xxkouckaxx

    tiramisu jsem již zkusila z pomazánkového másla , ale ty Lučiny jsou také zajímavé

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist