fazolova-polevka_1.jpg

Fazolová polévka z Moravy

Fazole máčíme nejméně 4 hodiny před vařením ve studené vodě. Poté je slijeme, přidáme nakrájenou a očištěnou kořenovou zeleninu, nové koření, pepř, česnek, oloupanou celou cibuli a nakrájené brambory, zalijeme čerstvou osolenou vodou a vaříme. Na rozpuštěném tuku do červena osmahneme najemno...

Diskuze

8 komentářů

    m
    martinnatr

    to bude výborné, zvlášť na podzim a v zimě

    g
    glady

    recept vypadá skutečně skvěle, určitě jej vyzkouším

    j
    jankac

    Fazolová polévka je chutná, varím ju tiež, občas pridám aj klobásu.

    p
    pepina

    U nás děláme fazolnicu bez brambor,ale třeba s širokýma nudlema.

    l
    ladouch

    Dělávám i s klobáskou.

    l
    lucik21

    Fazolovou polévku nemusím, fazole mě nadýmají

    v
    viki11

    Fazolová polévka z Moravy je u nás velmi oblíbená. Je to trochu jiná variace fazolové polévky, moc chutná.

    b
    Bobina1

    Fazolovou polévku z Moravy- takovou neznám a bydlím na Moravě. Dělám bez brambor.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist