Fazolová polévka z Moravy
Fazole máčíme nejméně 4 hodiny před vařením ve studené vodě. Poté je slijeme, přidáme nakrájenou a očištěnou kořenovou zeleninu, nové koření, pepř, česnek, oloupanou celou cibuli a nakrájené brambory, zalijeme čerstvou osolenou vodou a vaříme. Na rozpuštěném tuku do červena osmahneme najemno...
to bude výborné, zvlášť na podzim a v zimě
recept vypadá skutečně skvěle, určitě jej vyzkouším
Fazolová polévka je chutná, varím ju tiež, občas pridám aj klobásu.
U nás děláme fazolnicu bez brambor,ale třeba s širokýma nudlema.
Dělávám i s klobáskou.
Fazolovou polévku nemusím, fazole mě nadýmají
Fazolová polévka z Moravy je u nás velmi oblíbená. Je to trochu jiná variace fazolové polévky, moc chutná.
Fazolovou polévku z Moravy- takovou neznám a bydlím na Moravě. Dělám bez brambor.