Fazolová polévka z Moravy

Suroviny

brambor
1 ks
kořenová zelenina
1 ks
cibule
2 ks
stroužky česneku
2 ks
sůl
kuliček pepře
8 ks
kuliček nového koření
6 ks
fazolí
1 hrnek

Postup přípravy:

Fazole máčíme nejméně 4 hodiny před vařením ve studené vodě. Poté je slijeme, přidáme nakrájenou a očištěnou kořenovou zeleninu, nové koření, pepř, česnek, oloupanou celou cibuli a nakrájené brambory, zalijeme čerstvou osolenou vodou a vaříme. Na rozpuštěném tuku do červena osmahneme najemno nasekanou cibuli a zaprášíme hladkou moukou. Až jsou fazole konečně měkké, polévku zahustíme připravenou jíškou a přidáme trochu octa.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.3.2014 5:30| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist