Fazolová polévka z Moravy

Suroviny

brambor
1 ks
kořenová zelenina
1 ks
cibule
2 ks
stroužky česneku
2 ks
sůl
kuliček pepře
8 ks
kuliček nového koření
6 ks
fazolí
1 hrnek

Postup přípravy:

Fazole máčíme nejméně 4 hodiny před vařením ve studené vodě. Poté je slijeme, přidáme nakrájenou a očištěnou kořenovou zeleninu, nové koření, pepř, česnek, oloupanou celou cibuli a nakrájené brambory, zalijeme čerstvou osolenou vodou a vaříme. Na rozpuštěném tuku do červena osmahneme najemno nasekanou cibuli a zaprášíme hladkou moukou. Až jsou fazole konečně měkké, polévku zahustíme připravenou jíškou a přidáme trochu octa.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.3.2014 5:30| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist