fazolky-dusene.jpg

Fazolky dušené po provensálsku s rajčaty

Fazolky očistěte a vložte do vroucí osolené vody. Uvařte je skoro doměkka, slijte, prolijte studenou vodou a nechte okapat. Pokud máte čerstvá rajčata, spařte je, oloupejte a nakrájejte na osminky. Rajčata z konzervy použijte i se šťávou. Cibuli nadrobno nakrájejte a zpěňte na oleji. Přidejte...

Diskuze

7 komentářů

    nova2

    Zajímavý recept, vyzkouším.

    s
    sumka55

    Fazolky dušené po provensálsku s rajčaty nezkoušela jsem a bez masa bych neuspěla

    b
    Bobina1

    Fazolky dušené po provensálsku s rajčaty – to nemusím.

    s
    stana1

    Fazolky dušené po provensálsku s rajčaty- nic pro mne.

    s
    Stendy

    Fazolky dušené po provensálsku s rajčaty- chybí mě tam maso.

    j
    jankac

    Fazolky dušené po provensálsku s rajčaty ma veľmi nezaujal.

    l
    lucik21

    Fazolky dušené po provensálsku s rajčaty mě moc nelákají

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist