fazolky-dusene-352x198.jpg

Fazolky dušené po provensálsku s rajčaty

Fazolky očistěte a vložte do vroucí osolené vody. Uvařte je skoro doměkka, slijte, prolijte studenou vodou a nechte okapat. Pokud máte čerstvá rajčata, spařte je, oloupejte a nakrájejte na osminky. Rajčata z konzervy použijte i se šťávou. Cibuli nadrobno nakrájejte a zpěňte na oleji. Přidejte...

Diskuze

7 komentářů

    n
    nova2

    Zajímavý recept, vyzkouším.

    s
    sumka55

    Fazolky dušené po provensálsku s rajčaty nezkoušela jsem a bez masa bych neuspěla

    b
    Bobina1

    Fazolky dušené po provensálsku s rajčaty – to nemusím.

    s
    stana1

    Fazolky dušené po provensálsku s rajčaty- nic pro mne.

    s
    Stendy

    Fazolky dušené po provensálsku s rajčaty- chybí mě tam maso.

    j
    jankac

    Fazolky dušené po provensálsku s rajčaty ma veľmi nezaujal.

    l
    lucik21

    Fazolky dušené po provensálsku s rajčaty mě moc nelákají

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist