spanelsky-ptacek.jpg

Falešný španělský ptáček

Maso si naklepeme, osolíme a lehce opepříme (v Kauflandu na to kupuji hovězí kostky na guláš). Na oleji necháme zesklovatět na kostičky pokrájenou cibuli (el. sporák na č.6) a pak k ní přihodíme maso a osmahneme. Pak přihodíme plnotučnou hořčici, ještě vše promícháme a přilijeme...

Diskuze

10 komentářů

    l
    ladouch

    Dobrý recept, vyzkouším ho, určitě si pochutnáme.

    Tereza

    Byla to moje první omáčka a musím říct že paní za tento recept moc děkuji je skvělá 🙂

    c
    chiappa

    zajímavý recept, možná že ho někdy vyzkouším 🙂

    k
    krockovapavla

    Opravdu výborné jídlo, opravdu doporučuji.

    h
    helenadon

    ptáčky dělám obyčejně z vepřové pečeně nebo kuřecích prsou

    n
    Natural

    tohle je fajn recept taky ho děláváme- znám to od mamky a máme ho rádi

    x
    xxkouckaxx

    mohu jen doporučit , já to takhle dělávám taky – snadnější příprava a konzumace !

    z
    Zuzana2403

    Také dělám, je to rychlejší a chutná to skoro stejně dobře.

    l
    ladouch

    Také dělám, když jsem líná motat ptáčky, říkáme tomu rozlítané ptáčky.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist