Falešný španělský ptáček
Maso si naklepeme, osolíme a lehce opepříme (v Kauflandu na to kupuji hovězí kostky na guláš). Na oleji necháme zesklovatět na kostičky pokrájenou cibuli (el. sporák na č.6) a pak k ní přihodíme maso a osmahneme. Pak přihodíme plnotučnou hořčici, ještě vše promícháme a přilijeme...
Dobrý recept, vyzkouším ho, určitě si pochutnáme.
Byla to moje první omáčka a musím říct že paní za tento recept moc děkuji je skvělá 🙂
zajímavý recept, možná že ho někdy vyzkouším 🙂
Opravdu výborné jídlo, opravdu doporučuji.
ptáčky dělám obyčejně z vepřové pečeně nebo kuřecích prsou
tohle je fajn recept taky ho děláváme- znám to od mamky a máme ho rádi
mohu jen doporučit , já to takhle dělávám taky – snadnější příprava a konzumace !
Také dělám, je to rychlejší a chutná to skoro stejně dobře.
Také dělám, když jsem líná motat ptáčky, říkáme tomu rozlítané ptáčky.