dzem-z-hrusek.jpg

Džem z hrušek

Hrušky omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky, zázvor oloupeme a také nakrájíme na kostičky. Nakrájené hrušky lehce pomačkáme, pokapeme citrónovou šťávou a dáme do hrnce, přidáme nakrájený zázvor, želírovací cukr, hřebíčky a za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme asi 15 minut. Poté...

Diskuze

5 komentářů

    nova2

    Hruškový džem jsem ještě nikdy nejedla.

    j
    jankac

    Džem z hrušek je určite výborný.

    l
    lucik21

    Džem z hrušek vypadá zajímavě

    g
    glady

    džem z hrušek děláváme, je fajn

    b
    Bobina1

    Hrušky nemáme. Musí stačit z jablek.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist