Dušené maso na víně s rajčetem
1. Hovězí maso nakrájíme na kostky 1 x 1,5 cm, vepřové maso na drobné kostičky, kůži na čtverečky, mrkev, cibuli a spařené a oloupané rajče na plátky. Svazeček bylinek: tymián, bobkový list, petrželka, malý kousek pomerančové kůry svážeme bílou nití. 2....
Tohle je celkem osvědčený recept, jen to znám bez toho vepřového.
Hovězí maso dušené na víně – s vínem nemám v kuchyni dobré zkušenosti !
Klasický okoukaný ale přesto výborný recept.
Hovězí maso dušené na víně jsem ještě nezkoušela, tak snad někdy udělám.
to zní velmi zajímavě, určitě se k tomuto receptu vrátím, abych jej vyzkoušela :-)))))))) abych s ním udělala radost manželovi
Dusene hovezi na vine je prima a osvedcena kombinace.