Dušené maso na víně s rajčetem

1. Hovězí maso nakrájíme na kostky 1 x 1,5 cm, vepřové maso na drobné kostičky, kůži na čtverečky, mrkev, cibuli a spařené a oloupané rajče na plátky. Svazeček bylinek: tymián, bobkový list, petrželka, malý kousek pomerančové kůry svážeme bílou nití. 2....

Diskuze

8 komentářů

    l
    lidka2

    Tohle je celkem osvědčený recept, jen to znám bez toho vepřového.

    x
    xxkouckaxx

    Hovězí maso dušené na víně – s vínem nemám v kuchyni dobré zkušenosti !

    k
    krockovapavla

    Klasický okoukaný ale přesto výborný recept.

    j
    jijina

    Hovězí maso dušené na víně jsem ještě nezkoušela, tak snad někdy udělám.

    Viky17

    to zní velmi zajímavě, určitě se k tomuto receptu vrátím, abych jej vyzkoušela :-)))))))) abych s ním udělala radost manželovi

    j
    jitkaji

    Dusene hovezi na vine je prima a osvedcena kombinace.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist