Dušená chobotnice na červeném víně s česnekem
Chobotnice necháme zvolna rozmrazit, nakrájíme na kousky. Cibuli, rajčata, papriku nakrájíme na plátky i s česnekem. V kastrolu rozehřejeme olej, přidáme cibuli, mírně zpěníme, vložíme maso z chobotnice. Přidáme rajčata, papriku, česnek, bobkový list, nové koření, osolíme, opepříme, podlijeme vínem a pod pokličkou...
Bylo to super, ale nejdříve maso a přidávat zeleninu…
Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.
Tyto mořské potvory nejím. Odpuzují mě už svým vzhledem.
Takové chobotničky a potvůrky nejím…
obávám se , že tady by mně odradil už ten název !
chobotnice – lákalo by mě ochutnat, ale zkoušet asi nebudu