chobotnice.jpg

Dušená chobotnice na červeném víně s česnekem

Chobotnice necháme zvolna rozmrazit, nakrájíme na kousky. Cibuli, rajčata, papriku nakrájíme na plátky i s česnekem. V kastrolu rozehřejeme olej, přidáme cibuli, mírně zpěníme, vložíme maso z chobotnice. Přidáme rajčata, papriku, česnek, bobkový list, nové koření, osolíme, opepříme, podlijeme vínem a pod pokličkou...

Diskuze

6 komentářů

    Mike

    Bylo to super, ale nejdříve maso a přidávat zeleninu…

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.

    b
    Bobina1

    Tyto mořské potvory nejím. Odpuzují mě už svým vzhledem.

    k
    krockovapavla

    Takové chobotničky a potvůrky nejím…

    x
    xxkouckaxx

    obávám se , že tady by mně odradil už ten název !

    a
    aknela11

    chobotnice – lákalo by mě ochutnat, ale zkoušet asi nebudu

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist