Dušená chobotnice na červeném víně s česnekem

Suroviny

mražená chobotnice
600 g
rajčata
4 ks
cibule
1
česnek
4 stroužky
paprika
1 ks
olej
50 g
červené víno
1,5 dcl
bobkový list
nové koření
pepř, sůl

Postup přípravy:

Chobotnice necháme zvolna rozmrazit, nakrájíme na kousky.

Cibuli, rajčata, papriku nakrájíme na plátky i s česnekem.

V kastrolu rozehřejeme olej, přidáme cibuli, mírně zpěníme, vložíme maso z chobotnice. Přidáme rajčata, papriku, česnek, bobkový list, nové koření, osolíme, opepříme, podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme.

Dle potřeby mícháme a podléváme vínem.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist