Domácí pivní sýr
Ve větší nádobě rozmícháme tvaroh s kořením, solí a zalijeme pivem. Přikryjeme a necháme při pokojové teplotě až 5 dnů uzrát. Dobře proleželý sýr má nažloutlou barvu.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Ve větší nádobě rozmícháme tvaroh s kořením, solí a zalijeme pivem. Přikryjeme a necháme při pokojové teplotě až 5 dnů uzrát. Dobře proleželý sýr má nažloutlou barvu.
Domácí pivní sýr neznám,ale tohle vypadá na zajímavý receptík.
pivní sýr mažeme na čerstvý chléb namazaný máslem – zajímavý recept
Tento pivní sýr mi moc teda nezachutnal:(
nevypadá to vůbec špatně – zkusím to doma připravit
to jsem nikdy nezkoušela, díky za tip
Domácí pivní sýr ráda vyzkouším.Recept vypadá zajímavě a určitě je to chutovka.
tak tohle by stálo za vyzkoušení – pivní sýr já ráda !