Domácí pivní sýr

Ve větší nádobě rozmícháme tvaroh s kořením, solí a zalijeme pivem. Přikryjeme a necháme při pokojové teplotě až 5 dnů uzrát. Dobře proleželý sýr má nažloutlou barvu.

Diskuze

9 komentářů

    d
    Daniela76

    Domácí pivní sýr neznám,ale tohle vypadá na zajímavý receptík.

    x
    xxkouckaxx

    pivní sýr mažeme na čerstvý chléb namazaný máslem – zajímavý recept

    k
    krockovapavla

    Tento pivní sýr mi moc teda nezachutnal:(

    x
    xxkouckaxx

    nevypadá to vůbec špatně – zkusím to doma připravit

    v
    viwi

    to jsem nikdy nezkoušela, díky za tip

    h
    Handale

    Domácí pivní sýr ráda vyzkouším.Recept vypadá zajímavě a určitě je to chutovka.

    x
    xxkotaskovaxx

    tak tohle by stálo za vyzkoušení – pivní sýr já ráda !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist