pecene-brambory.jpg

Domácí pečáky s rozmarýnem

Troubu rozehřejeme na 180 stupňů. Nové brambory vydrhneme ve vodě a větší pokrájíme na menší kousky. Poukládáme do pekáčku, který jsme vymazali olivovým olejem. Brambory posolíme a poklademe několika snítkami čerstvého rozmarýnu. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 30 minut, aby...

Diskuze

6 komentářů

    m
    martinnatr

    jednoduché, ale dala bych si to s chutí

    j
    jankac

    Rozmarín so zemiakmi musím vyskúšať.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě vyzkoušíme.

    c
    catberry

    Vynikající recept. Pečené brambory jsou super k mnoha jídlum a rozmarýn jim dodá příjemné aroma i chuť.

    k
    krockovapavla

    Tyto brambory doma dělávám často a přidávám čerstvý rozmarýn:)

    d
    Daniela76

    Pečené brambory s rozmarýnem budou určité dobré a ještě ke všemu budou krásně vonět po rozmarýnu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist