domaci-zeli.jpg

Domácí kysané zelí ve sklenicích

Připravíme si co největší nádobu, v níž budeme zelí šlapat či šťouchat, postupně vkládáme zelí, posypeme cibulí, průběžně solíme a přisypáváme kmín a koprové semínko, promícháme. Když jsme spotřebovali všechny suroviny můžeme šlapat či šťouchat pěstmi, ale šlapáním to jde lépe, šlapeme, dokud zelí...

Diskuze

7 komentářů

    s
    sumka55

    Domácí kysané zelí ve sklenicích – zelí jsme šlapali, ještě dnes si pamatuji, nohy do sáčku a šlo se šlapat ve sklenicích jsem nezkoušela

    d
    DyDy51

    Dělávám ho doma a je výborný,jen to děláme ve větším množství 🙂 je nás hodně

    j
    jankac

    Domácí kysané zelí ve sklenicích som ešte nerobila, robievame ju len do súdka.

    v
    viki11

    Domácí kysané zelí ve sklenicích je skvělé. Domácí je domácí, když je nadbytek zelí a neví se, co s ním.

    l
    ladouch

    Je to moc pracné a dnes se dá koupit moc dobré zelí za slušnou cenu.

    l
    lucik21

    Domácí kysané zelí vypadá dobře

    b
    Bobina1

    Domácí kysané zelí ve sklenicích – zajimavý recept.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist