Dlabanec

Všechny suroviny se umelou na masovém strojku. Do umleté hmoty se přidá svařená a vychlazená omáčka a 30 dkg majonézy, promícháme a necháme odležet.

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Dlabanec ma nezaujal, aby som ho robila.

    x
    xxkouckaxx

    Dlabanec je pomazánka vhodná na chlebíčky nebo topinky – skvělý recept !

    k
    krockovapavla

    Opravdu vynikající a výborná pomazánečka.

    v
    viwi

    podobnou pomazánku jsem nikdy nejedla, ale možná to není špatné

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist