Dlabanec

Suroviny

ocet
2 PL
rajský protlak
2 PL
olej
2 PL
worcestrová omáčka
2 PL
cukr
2 kostky
plnotučná hořčice
2 PL
telecí párek
1 kg
velká cibule
1 ks
okurka
2 ks
feferonka
2 ks
česnek
4 stroužky

Postup přípravy:

Všechny suroviny se umelou na masovém strojku. Do umleté hmoty se přidá svařená a vychlazená omáčka a 30 dkg majonézy, promícháme a necháme odležet.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist