lepenice.jpg

Chutná lepenice s kysaným zelím

Oškrábané brambory uvaříme ve slané vodě s kmínem, scedíme je a necháme mírně vychladnout. Zelí podusíme v malém množství vody. Brambory rozmělníme (jako na bramborovou kaši), přidáme mléko, část vody z brambor a dušené zelí. Nakonec vmícháme na sádle osmaženou, jemně pokrájenou, cibuli. Podle...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Chutná lepenice je starodávny jednoduchý recept.

    s
    Stendy

    Ještě k té lepenici chybí maso.

    l
    lucik21

    Lepenici jsem ještě neměla, vypadá zajímavě

    b
    Bobina1

    To dělávala moje babička.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist